Kód: T00054705
EAN: 4060656107696

10033015 Klarstein Delicatessa Slim, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő, fekete

118 560 Ft ÁFA-val
Szállításra kész / 05.21. Önnél
Vásároljon még 40 000 Ft értékben és ingyenes szállítást nyer
Egyszerűen rugalmas főzés: A Klarstein Delicatessa Slim indukciós főzőlap optimális helykihasználást tesz lehetővé minimális energiafogyasztás mellett főzés közben. A műszaki újításokat luxus megjelenéssel ötvözi, üvegkerámia felületével pedig új fényt kölcsönöz a konyhaszekrénynek. A beépített főzőlap két, akár 3500 W összteljesítményű főzőlappal rendelkezik, amelyek 1 x 2000 W-ra és 1 x 1500 W-ra vannak osztva az egyes főzőfelületeken, és csúcsidőben melegítik fel az edények és serpenyők tartalmát. Ennek során mindkét főzőzóna egy rugalmas zónává egyesül a VarioHeating funkció segítségével. Mindkét felület teljesítménye külön vezérelhető, és rendelkezik a ThermoBoost funkcióval, amely a teljesítményt a gyors felmelegítés érdekében 2800 W-ra növeli. A Delicassa Slim üvegkerámia főzőfelület egyszerűen kezelhető integrált érintőképernyős vezérlőpanellel és digitális kijelzővel . Így még a gombok és szabályozók sem zavarják a konyhabútor felületét. A teljesítményen kívül minden főzőfelülethez egy akár 99 perces automatikus kikapcsolás időzítő is programozható. Annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen működjön főzés közben, az indukciós főzőlapon a biztosítékok széles választéka található: A túlmelegedés elleni védelem automatikus kikapcsolással aktiválódik, ha a főzőlap túlmelegszik. Az EcoThermal Control elv maradékhő-kijelzője nem csak arról tájékoztat, hogy a kikapcsolt főzőfelületek még forrók-e. Lehetővé teszi a maradékhő felhasználásával történő főzést is az energiatakarékosság érdekében. A ThermalRecall funkció megjegyzi a beállított hőmérsékletet, és akkor használatos, ha a főzési folyamat rövid időre megszakad, és később folytatni kell. Ezenkívül aktiválható a gyerekzár, amely megakadályozza a főzési beállítások véletlen megváltoztatását. A Klarstein Delicatessa Slim indukciós főzőlapja vizuálisan lenyűgöz elegáns, kevés karbantartást igénylő üvegkerámia felületével. Így a főzőlap játékosan beilleszthető bármely konyhába – legyen az klasszikus vagy modern. A legnagyobb előnyök: Pontosság: állítható teljesítmény csúszó hőmérséklet-szabályozóval és programozható kikapcsolási időzítővel akár 99 percig Rugalmas főzőzónák: A VarioHeating lehetővé teszi a főzőfelületek kombinációjának együttes használatát Erőteljes hő: két főzőzóna akár 1500/2000 W teljesítménnyel és 3500 W összteljesítménnyel Áttekinthető vezérlés: üvegkerámia felület érintőképernyős kezelőpanellel és a főzőfelületek jelölésével Energiatakarékos főzés: EcoThermal Control kijelzővel a maradékhő felhasználására takarít meg és biztonságot ad Nagyobb teljesítmény: minden főzőzóna ThermoBoost boost funkcióval, egyedi teljesítménnyel akár 1800 és 2800 W-ig Stop & Go: ThermalRecall funkció a hőmérséklet mentéséhez a főzés megszakítása esetén Biztonságos főzés: túlmelegedés elleni védelemmel, automatikus kikapcsolás funkcióval és gyerekzárral Csomag tartalma: 1 x indukciós főzőlap 1 x szerelési anyag Német felhasználói kézikönyv (más nyelvek: angol, spanyol, francia, olasz)

Termékleírás

Egyszerűen rugalmas főzés: A Klarstein Delicatessa Slim indukciós főzőlap optimális helykihasználást tesz lehetővé minimális energiafogyasztás mellett főzés közben. A műszaki újításokat luxus megjelenéssel ötvözi, üvegkerámia felületével pedig új fényt kölcsönöz a konyhaszekrénynek. A beépített főzőlap két, akár 3500 W összteljesítményű főzőlappal rendelkezik, amelyek 1 x 2000 W-ra és 1 x 1500 W-ra vannak osztva az egyes főzőfelületeken, és csúcsidőben melegítik fel az edények és serpenyők tartalmát. Ennek során mindkét főzőzóna egy rugalmas zónává egyesül a VarioHeating funkció segítségével. Mindkét felület teljesítménye külön vezérelhető, és rendelkezik a ThermoBoost funkcióval, amely a teljesítményt a gyors felmelegítés érdekében 2800 W-ra növeli. A Delicassa Slim üvegkerámia főzőfelület egyszerűen kezelhető integrált érintőképernyős vezérlőpanellel és digitális kijelzővel . Így még a gombok és szabályozók sem zavarják a konyhabútor felületét. A teljesítményen kívül minden főzőfelülethez egy akár 99 perces automatikus kikapcsolás időzítő is programozható. Annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen működjön főzés közben, az indukciós főzőlapon a biztosítékok széles választéka található: A túlmelegedés elleni védelem automatikus kikapcsolással aktiválódik, ha a főzőlap túlmelegszik. Az EcoThermal Control elv maradékhő-kijelzője nem csak arról tájékoztat, hogy a kikapcsolt főzőfelületek még forrók-e. Lehetővé teszi a maradékhő felhasználásával történő főzést is az energiatakarékosság érdekében. A ThermalRecall funkció megjegyzi a beállított hőmérsékletet, és akkor használatos, ha a főzési folyamat rövid időre megszakad, és később folytatni kell. Ezenkívül aktiválható a gyerekzár, amely megakadályozza a főzési beállítások véletlen megváltoztatását. A Klarstein Delicatessa Slim indukciós főzőlapja vizuálisan lenyűgöz elegáns, kevés karbantartást igénylő üvegkerámia felületével. Így a főzőlap játékosan beilleszthető bármely konyhába – legyen az klasszikus vagy modern.

A legnagyobb előnyök:

  • Pontosság: állítható teljesítmény csúszó hőmérséklet-szabályozóval és programozható kikapcsolási időzítővel akár 99 percig
  • Rugalmas főzőzónák: A VarioHeating lehetővé teszi a főzőfelületek kombinációjának együttes használatát
  • Erőteljes hő: két főzőzóna akár 1500/2000 W teljesítménnyel és 3500 W összteljesítménnyel
  • Áttekinthető vezérlés: üvegkerámia felület érintőképernyős kezelőpanellel és a főzőfelületek jelölésével
  • Energiatakarékos főzés: EcoThermal Control kijelzővel a maradékhő felhasználására takarít meg és biztonságot ad
  • Nagyobb teljesítmény: minden főzőzóna ThermoBoost boost funkcióval, egyedi teljesítménnyel akár 1800 és 2800 W-ig
  • Stop & Go: ThermalRecall funkció a hőmérséklet mentéséhez a főzés megszakítása esetén
  • Biztonságos főzés: túlmelegedés elleni védelemmel, automatikus kikapcsolás funkcióval és gyerekzárral

Csomag tartalma:

  • 1 x indukciós főzőlap
  • 1 x szerelési anyag
  • Német felhasználói kézikönyv (más nyelvek: angol, spanyol, francia, olasz)

Letöltéshez

10033015 Klarstein Delicatessa Slim, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő, fekete
118 560 Ft ÁFA-val
Szállításra kész
Kód: T00054705
EAN: 4060656107696
A megrendelt áru gyors kiszállítása már másnap, ingyenesen 40 000 Ft - től
Mennyiségi kedvezmények és kedvező nagykereskedelmi árak
Hatalmas mennyiségű áru áll rendelkezésre raktáron
Professzionális megrendelés és ügyfélszámla kezelés